Isıcam Nedir


ısıcam nedir


Cam yaşamamımızın hemen hemen her alanına girmiş bir üründür. Bazen dekoratif amaçlı hayatımızda yer bulurken bazen de mimaride yapı malzemesi olarak kullanılır. Cam malzemesii işleme sureti ile pek çok farklı şekilde kullanabilirsiniz. Yaşadığımız alanlarda camın en yaygın kullanım şekli pencere, balkon ve cam balkon sistemleridir.

 Cam Seçimini Nasıl Yapmalıyız?

Yaşadığımız alanlarda kullanılacak cam seçimi oldukça hassas bir kavramdır. Seçeceğiniz cam kalite, yalıtım, güvenlik kavramlarını tam olarak karşılamalıdır. Kış aylarında soğuğu yaz aylarında ise sıcağı absorve etmeli ve ortam ısını korumalıdır.,

 Isıcam Sistemi Nedir?

Isıcam Nedir; Isıcam , Şişecam markası tarafından üretilen yalıtım özellikli cam çeşidinin adıdır. Sistem olarak en az iki yada daha fazla camın arasına argon gazı ile doldurularak üretilir ve dışında kullanılan yalıtım macunu sayesinde tek parça cam olarak üretilir.  Cam seçiminizi yaparken sadece çift cam olmasına değil saydığımız özellikleri taşımasına dikkat edin.

 Isıcam Sisteminin Artıları

Isıcam sistemin kullanmanın elbette en büyük artısı yalıtım ve ısı tasarrufu sağlamasıdır. Isıcam sistemleri cam arasında kullanılan gaz sayesinde dışarıdan gelen soğuk havayı geri püskürtür. Böylece gelen hava akımı kesilerek geldiği için daha ılık bir alan oluşur.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Katlanır Pencere Sistemleri

Isıcam Sinerji Özellikleri Nelerdir

Pencere Çeşitleri