Isıcam Sinerji Özellikleri Nelerdir


ısıcam sinerji nedir

Şişecam markasının ürünü olan ısıcam sinerji camlar diğer çift cam markalarına kıyasla ısı kaybını % 50 oranında azaltır. Bu özelliği dolayısı ile yakıt ve ısınma giderlerini yarı yarıya azaltarak bütçenize katkı sağlar. 

Satın alım fiyatları noktasında diğer çift cam markalarına göre daha yüksek fiyatlara sahip olan ısıcam sinerji sağladığı yalıtım avantajları ile kısa sürede fiyat farkını kapatarak bütçeniz için daha avantajlı bir hal alır.

Isıcam Sinerji camlar Low –e adı verilen bir cam kaplaması ile üretilir. Özellikle ısıların düştüğü aylarda soğuk havaya karşın güneş ışınlarından maksimum düzeyde faydalanarak içeriyi olduğundan daha sıcak tutar.

Isıcam Sinerji Özellikleri

Isıcam sinerji diğer cift cam sistemlerine göre kaplama özelliği dolayısı ile yüzde 50 ısı avantajı sağlar. Bir diğer önemli özelliği ise camlarda buğu oluşumunun önüne geçmesidir. Yani binada sıcak ve soğuk dengesini koruyarak dingin bir hava oluşturur.


Sinerji camların bir diğer özelliği ses izolasyonu sağlamasıdır. İçerdeki sesi dışarı salmaması, dışardaki sesi içeriye almaması özelliği ile avantajlı bir üründür. Cam seçimi yaparken, uzun vadede kullanmak ve daha ekonomik bir sistem kullanmak istiyorsanız muhakkak ısıcam ürünlerini seçmelisiniz.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Katlanır Pencere Sistemleri

Pencere Çeşitleri