Isıcam Sinerji


ısıcam sinerji nedir

Yaşadığımız alanları daha korunaklı tutmak ve sıcak kalmasını sağlamak adına insanoğlu yüzyıllardır değişik sistemlere başvuruyor.  Isı Yalıtımı, cift cam sistemleri ve pencere kaplama teknolojilerindeki gelişmelerin asıl amacı binaya yalıtım özelliği kazandırmak ve ses izolasyonu sağlamaktır. Elbette tüm bu sistemler hem zaman gerektiren hem de ciddi maliyet isteyen işlerdir.  


Bu alanda son yılların hem tasarruflu hem de alanında en iyi çözümü ısıcam sinerjidir.
Isıcam Sinerjiyi diğer cam sistemlerinden farklı kılan en büyük özellik diğer çift cam sistemlerinin ara kısımlarında hava yer alırken ısıcam sinerjide argon gazı kullanılır. Isıcam Sinerji Sistemleri bu özelliği ile hem ısı kontrolü sağlar aynı zamanda kullanım süresi son derece uzun camlardır.

Isıcam Sinerji Faydaları

Isıcam Sinerji ısıyı mıhafaza etme özelliği ile soğuk aylarda ortamın ısısının korunmasına yardımcı olur. Güneş ışınlarını muhafaza etme özelliği ile pencere önünde oluşan soğuk hava sirkülasyonunu engeller.  Hatırlarsanız pek çoğumuz eskiden camların kenarlarına kış aylarında sünger çekerek ısıyı muhafaza etmeye çalışırdı. Isıcam sinerji bunu sizin adınıza profesyonel olarak yapar.
Kışın soğuk havadan koruyan ısıcam sinerji sıcak aylarda güneşten gelen ışınları yalıtır ve ortama % 40 oranında serinlik yaratır.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Katlanır Pencere Sistemleri

Isıcam Sinerji Özellikleri Nelerdir

Pencere Çeşitleri